Bezig met laden
Brasserie Buut
  • HOME
  • BRASSERIE BUUT
    • ONZE KEUKEN
    • TEAM
    • HET PAND
    • ZAKELIJK
  • MENU
    • BUUT’S I DELI
    • LUNCH
    • BORREL
    • DINER
    • DRANKENKAART
  • CADEAUBON
  • KIDS
    • KIDS
    • JEU DE BOULES
  • VACATURES
  • CONTACT
  • RESERVEREN
  • Menu
  • Facebook
  • Instagram

MENUKAART

NEDERLANDSE BODEM

In onze keuken werken wij voor 80% met producten van Nederlandse bodem, maar het liefst met ingrediënten van de ‘Utrechtse Heuvelrug’. Er zijn oneindig veel mooie producten uit Nederland verkrijgbaar en op die manier proberen wij zo min mogelijk debet te zijn aan onnodig transport uit verre oorden. De seizoenen vormen daarnaast de inspiratie voor de regelmatig wisselende menukaart. Hier staat een veelzijdigheid aan plantaardige producten op. Groenten, kruiden, rund, varkens -en lamsvlees worden geleverd door omliggende landgoederen, jagers, herders, boeren en slagers. Vis komt alleen uit de Noordzee. Onze leveranciers selecteren wij mede op hun verhaal waardoor wij eigenlijk een open boek zijn. Andere lokale samenwerkingen met leveranciers van kersen, rozenbottels, maar ook biologisch desembrood, melk, kaas en eieren geven wij ook graag een podium, want dat maakt ons aanbod uniek. Kortom, gasten genieten van producten met een eerlijke herkomst en meestal een treffend verhaal.

LUNCH
DINER
BORREL
WIJNKAART
DRANKENKAART

Contactgegevens

Brasserie Buut
Kampweg 22
3941 HH Doorn
T: + 31 343 -23 51 20
E: info@brasseriebuut.nl

Openingstijden

woensdag t/m zaterdag lunch, borrel & diner

  • woensdag & donderdag 12:00-22:00
  • vrijdag & zaterdag 12:00-23:00

(keuken open tot 21:00)

  • BUUT’S I DELI van 12:00 – 17:00 uur

NIEUWSBRIEF

Blijf up-to-date over brasserie BUUT.

Binnenkort kunt u zich hier inschrijven.

RESERVEER NU
© Brasserie Buut | Brasserie Buut
  • Facebook
  • Instagram
Scroll naar bovenzijde